O NAMA

 

Dia Merc d.o.o je osnovan 1992. godine sa sedištem u Aranđelovcu.

Već dve decenije se uspešno bavimo veleprodajom materijala za završne radove u građevinarstvu, sa distributivnim centrima u Aranđelovcu i Beogradu.

Zahvaljujući dugogodišnjem angažovanju, doslednosti i timskom duhu zaposlenih, Dia Merc danas sarađuje sa preko dvadeset vodećih domaćih i inostranih kompanija.

Nudimo pre svega kvalitetne, ekološki održive brendove, kojima kupci mogu verovati, u saradnji sa kompanijama poput Henkel , Helios group, Jub, Maxima, Sika, TKK, Austrotherm, TIM Izolirka, Schuller, Elan i dr.

Široka paleta prodajnog asortimana obuhvata :

>  BOJE I LAKOVE

>  GLET MASE

>  FASADE

>  GRAĐEVINSKE LEPKOVE ZA SVE NAMENE

>  DEKORATIVNE I MASINSKE MALTERE

>  DEKORATIVNE BOJE - MIX SISTEM

>  HIDRO I TERMO IZOLACIJE

>  ALATE ZA SVE MAJSTORE

 

Distributivna mreža je razvijena tako da efikasno snabdevamo vise od 150 maloprodajnih objekata, širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Od 2011. godine Dia Merc je upotpunio poslovanje, predstavivši se krajnjim potrošačima kroz sopstveni lanac maloprodajnih centara pod imenom Zebra, sa prodavnicama u Aranđelovcu, Valjevu, Kragujevcu, Čačku i Beogradu.

Naši zaposleni su profesionalci koji otvoreno slušaju zahteve klijenata, i nude pouzdana i kompletna rešenja za njihove potrebe.

Misija nam je da prenesemo koncept poslovanja naše kompanije i na okruženje, i dok god kupci dele naše mišljenje da jednostavno ne bojimo zidove, već da zajedno uredjujemo njihov životni prostor, smatraćemo da smo u tome uspeli.

 

 

slikafull