Sa JUBIZOL fasadnim sistemima ujedno rešavate zahteve zadovoljavajuće toplotne izolacije spoljašnjih zidova građevine i odgovarajuću zaštitu fasadnih površina od atmosferskih uticaja, ali i ostvarujete svoje želje za estetskim izgledom vašeg objekta.

KOMPLETAN POSTUPAK POGLEDAJTE OVDE

Vrhunski kvalitet

Svi JUBIZOL fasadni sistemi odlikuju se vrhunskim kvalitetom, što potvrđuju rezultati istraživanja na sopstvenim inovativnim fasadnim poligonima i u najbolje opremljenim laboratorijima Tehnološko istraživačkog centra JUB, pa i rezultati kontrolnih testiranja i sertifikacija u ovlašćenim ustanovama kako u Sloveniji tako i u inostranstvu. Danas JUB ima evropske tehničke saglasnosti za sve verzije JUBIZOL fasadnih sistema.

Fasadni sistemi JUBIZOL: 40% uštede energije i 10-godišnja garancija

Primenom toplotne zaštitne fasade možete najbrže i najdelotvornije sniziti troškove grejanja kuće u zimskom periodu, a leti sprečiti zagrevanje unutrašnjosti i sniziti troškove hlađenja. Ugradnjom fasadnog sistema JUBIZOL, za koji JUB nudi 10godišnju garanciju na funkcionalni kvalitet, godišnje ćete uštedeti više od 40 %energije.

slikafull